Menu

Category: Uncategorized

Posted by admin

Кларенс Дароу: Вистинските патриоти се непријатели на неправдата!

08/08/2019 In Uncategorized Leave a comment

За да имаме успешна економија и раст на животниот стандард најважните компоненти се: претприемништвото, правото, правата на сопственост, слободниот пазар и глобализацијата. По изминативе настани можеме да заклучиме дека правото

Сподели:
Read more

Posted by admin

Свест преку современ национализам

09/11/2018 In Uncategorized, Национализам Leave a comment

Во општество каде повеќето политички партии немаат или не ја почутуваат идеологијата и правецот кој го „следат“, во време кога нема одговорни политичари кој интересите на државата ќе ги стават

Сподели:
Read more