Menu

Tag: Конзерватизам

Posted by admin

Каков народ сакаме да бидеме?

27/11/2019 In Конзерватизам, Македонија, Национализам Leave a comment

Лут сум, а причина за тоа по кој знае кој пат се моите мили сограѓани oд оваа наша мила Македонија. Овој пат сум толку бесен што наместо  статус на социјалните

Сподели:
Read more

Posted by admin

Разбирајќи го конзерватизмот — детално објаснет во извештај од 61 страна

16/08/2018 In Конзерватизам Leave a comment

Конзерватизмот е парадоксален феномен. Конзервативците ги бранат своите верувања, кои понекогаш се „застарени“ и не се модерни, но за да ги бранат нивните верувања, конзервативците се ангажирани во дискусии кои

Сподели:
Read more