Menu

Tag: Patriotism

Posted by admin

Нашите заробени мајки

26/08/2018 In Македонија, Социологија, Христо Узунов Leave a comment

Еднаш во една прилика кажав: Мајката, т.е. жената е јадрото на животот и јадрото на љубовта. Ценејќи ја својата мајка, жена, ти стануваш чувар на гнездото, кое светлост носи! Мајката

Сподели:
Read more