Back to all cases

Зошто конзервативците се во право?

Погледнете ги примерите во нашето видео и дознајте зошто конзервативците се во право. Видеото е базирано на неколку студии од САД, презентирани од платформа за десни идеологии од Лос Анџелес, САД.

Сподели: