Back to all cases

ВОКС (VOX) Шпанија & Конзерватив МК – политички разговор

Политички разговор со ВОКС (VOX), најбрзо растечкото политичко движење и партија во Шпанија која се бори за:

🛡 Одбрана на унитарноста на државата и нацијата.
💵 Воведување на либерална економија и што помала државна интервенција во економијата вклучувајќи го и приватниот сектор [зајакнување на мал и среден бизнис], ниски даноци, итн.
➡️ Борба против социјализмот.

Политичкиот разговор се случи за време на нашето учество на најголемиот конзервативен настан во светот, CPAC 2019.

Сподели: