Back to all cases

ВИДЕО: Зошто Арменија и Азербејџан, се во постојан и замрзнат конфликт?

Последната недела од септемви, во Нагорно – Карабах, почнаа воедни судири каде стотици цивили и воени лица, загинаа и беа ранети. Тоа е само продолжение на еден замрзнат комфликт помеѓу Ерменија и Азербеџан кој трае преку три децении.

ВИДЕО: Зошто Арменија и Азербејџан, се во постојан и замрзнат конфликт?

Погледнете го целото видео со уредникот на Конзерватив МК, Давид Салтамарски.

Сподели: