Back to all cases

[ВИДЕО] За КонзервативМК, Маркетинг, промоција и настани – 23ти Септември, промоција на CONSERVATIVE.mk

Погледнете го видеото на кое се обраќа нашиот уредник кој е одговорен за маркетинг и промоција, Стјепан Покупец.

Сподели: