Back to all cases

Василевски: По Брегзит, Унгарија и Полска ќе бидат најважни за Македонија! (ВИДЕО)

Во видео интервјуто на Лидер,  гостин беше управителот на политичката организација “КонзервативМК“, Стефан Василевски. Теми на разговор: БРЕГЗИТ, центар-десно до десно спектарот во Македонија, економија, здравство и конзерватизам.

Сподели: