Back to all cases

[ВИДЕО] Институт „ХРИСТО УЗУНОВ“ – 23ти Септември, промоција на CONSERVATIVE.mk

Промоција на институтот „Христо Узунов“ – дел од идеолошкиот и аналитички центар Конзерватив МК. Промоција на конзерватизам и национализам.

Сподели: