Back to all cases

[ВИДЕО] Промоција на CONSERVATIVE.mk – говори, 23ти Септември

Јована Спасевска – уредник на Конзерватив МК
Александар Богоевски – главен и одговорен уредник
Стјепан Покупец – маркетинг
Кристијан Мицкоски – институт Христо Узунов
Стефан Василевски – управител

Сподели: