Back to all cases

ВИДЕО: Заложби на Републиканската партија на САД (GOP)

За што се залага Републиканската партија на 🇺🇸 САД или позната како GOP-Grand Old Party?

Погледнете го целото видео на Бојан Никовски. Следете не на Facebook, Instagram & Twitter.#Conservatives #ConservativeMK 

Сподели: