Back to all cases

[ВИДЕО] Дебата „Слободни и фер избори“

Во Македонија е потребна промена на изборниот модел!

Погледнете ја целата дебата „Слободни и фер избори“ организирана од идеолошкиот и аналитички центар Конзерватив МК [Conservative MK].

Сподели: