Back to all cases

Разговор со претседателот на Обединета македонска дијаспора – United Macedonian Diaspora

Бизнис акцелератори, поддршка на млади студенти, мрежата и гласот на македонците ширум светот, можни билатерални договори помеѓу САД и Македонија како и многу други теми.

Обединета македонска дијаспора или UMD -United Macedonian Diaspora, е глобална мрежа со главно седиште во политичкиот центар на светот, Вашингтон. Разговорот помеѓу Стефан Василевски и претседателот на Обединета македонска дијаспора Методија Колоски, се случи во Вашингтон САД. Погледнете го ова кратко интервју и разговор.

Сподели: