Back to all cases

Дали ќе го проследиме крајот на Европа или нејзиното воскреснување?

Европа се соочува со тежок предизвик и голем број а протести, а сеуште трката за тронот во Брисел не е почната.

Во меѓувреме, дознајте повеќе за мигрантската криза, како таа настана и што би можело да се случи преку видеото: Дали ќе го проследиме крајот на Европа или нејзиното воскреснување?
Идеолошки и аналитички центар Конзерватив МК [Conservative.mk]
Следете не на FacebookInstagram & YouTube.

Сподели: