Back to all cases

Политички разговор и кратко интервју на Стефан Василевски и Лукас Швејгер, еден од основачите на глобалната мрежа Students for Liberty.

Политички разговор и кратко интервју на Стефан Василевски, управител на КонзервативМК и Лукас Швејгер, еден од основачите на глобалната мрежа Students for Liberty. Тој исто така бил дел и од активностите на најголемата политичка партија во Исланд, Independence party, член на ACRE & IDU.

Разговорот се случи за време на прославата на 10 години од основање на тинк-тенкот на Маргарет Тачер во Брисел, NEW DIRECTION. ЛИНК (Lider.com.mk): Македонските конзервативци во Брисел: На 10 години од основањето на тинк-тенкот на Маргарет Тачер.

Сподели: