Back to all cases

Социјализмот преку пример од Венецуела

Социјализмот преку пример од Венецуела!

Штом еднаш државата навлезе во системот на социјализмот, патот до опоравок е тежок, а реформите се многу спори и потешки за реализација. Погледнете го видеото на ПРАГЕР Универзитет, Лос Анџелес, САД, за состојбата во Венецуела.

Сподели: