Back to all cases

ОБРАЗОВАНИЕ и ЕДУКАЦИЈА: Слобода на избор!

Слободата на избор на децата не смее да е одземена!

Слободата е заеднички именител на француската револуција, градењето на американската нација како и слоганот „Слобода или Смрт“ на македонската револуционерна борба.
Да ја запазиме слободата почнувајќи од дома! Да креираме општество со силни индивидуи!

Сподели: