Back to all cases

Се за изборите во Хрватска: ХДЗ, конзервативците и десницата, анти-семитизам…

Политички разговор помеѓу Стефан Василевси од Конзерватив МК & хрватскиот политички новинар Иван Бродиќ.

Што се случува со ХДЗ? Каде оди десницата во Хрватска? Мирослав Шкоро и конзервативците на изборите…. Дали Иван Пернар со неговата групација како и сите екстремни анти-глобалисти, пропагираат анти-семитизам? Дали гласачите од BIG TENT спектарот на Мирослав Шкоро ќе ја подржат Колинда во вториот круг? Што се „протестни“ гласачи?

Сподели: