Back to all cases

Политички разговор: Саша Радулович [Dosta je bilo] & Стефан Василевски [Conservative.mk]

Политички разговор помеѓу: 

1.Саша Радулович, поранешен министер за економија на Србија и лидер на движењето (политичка партија) Доста беше
2.Стефан Василевски, идеолошки и аналитички центар Конзерватив МК, Алијанса на конзервативци и реформисти на Европа – Македонија

Следете не на Facebook & InstagramConservative.mk

Сподели: