Back to all cases

Прогресивен данок: Приказна за трите браќа

Како најдобро да го разберете прогресивниот данок?! Погледнете ја приказната за трите браќа, Том, Дик и Хери.
Видеото е превземено од Прагер Универзитетот од Лос Анџелес, САД.

 

Сподели: