Back to all cases

ВИДЕО: Центар-десно ЛГБТ Конзервативец?

Има луѓе што се хомосексуалци и во исто време се и конзервативци… Мислите дека тоа е невозможно? Гледајте го видеото.

„Јас сум христијанин, патриот и конзервативец кој се бори за мала влада и слободен пазар, но по некоја случајност сум ГЕЈ. Што сакам да кажам со ова? Сакам да кажам дека моите вредности ме дефинираат, а не мојата сексуална ориентација“. – вели Гај Бенсон, политички уредник на TOWNHALL.com во видео за американската центар-десно платформа од Лос Анџелес, Прагер Универзитет.

Сподели: