Back to all cases

Политички разговор со Џон Пол (John Paul, President and CEO at “GOUSA” team)

Политички разговор со Стефан Василевски (Conservative MK) и Џон Пол (John Paul, President and CEO at “GOUSA” team).

Демократската партија на Америка сака да воведе авторитарна власт која би одлучувала во името на сите поединци, сосема спротивно на изворните вредности на американската држава. Погледнете го видеото за повеќе детали:

Сподели: