Back to all cases

Политички разговор: Ели Хазан [LIKUD, Israel] & Стефан Василевски [Conservative.mk].

Политички разговор помеѓу Ели Хазан [LIKUD, Israel] & Стефан Василевски [Conservative.mk].

ЛИКУД Израел [The LIKUD party, National Liberal party] е водечка политичка партија во Израел од каде што доаѓа и премиерот на Израел, Бењамин Нетањаху. ЛИКУД партијата е член на Алијансата на конзервативци и реформисти во Европа [www.acreurope.eu], а во политичкиот разговор ќе имате можност да слушнете интересни теми директно од човекот кој е одговорен за надворешната политика на ЛИКУД, Ели Хазан, директор за надворешни работи и интернационален секретар.

КОНЗЕРВАТИВ МК [CONSERVATIVES MK] работи во партнерство и постојана соработка со: ACRE – Alliance of Conservatives and Reformists in Europe, ECR Group in the EU Parliament, Conservatives International како и сите групации, проекти, иницијативи и политички партии дел од ова најбрзо растечко политичко движење во Европа и светот. #Conservatives #Конзервативци Следете нѐ на FacebookInstagram & YouTube.

Сподели: