Back to all cases

ВИДЕО: Надворешна политика, авторитаризам, левица – кој е ставот на десничарите?

Филип Ивановски и Давид Салтамарски од Конзерватив МК гостуваа во младинскиот подкаст на Бојан Никовски насловен „Имам идеја“ на Радио ЛИДЕР 107,4fm. Темата на подкастот е „Влијанието на авторитаризмот и левицата во Македонија. Кој е одговорот на десничарите?“

НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА НИЗ ПРИЗМАТА НА МЛАДИТЕ.

Целата емисија може да ја погледнете на следниот YouTube линк.

Сподели: