Back to all cases

Петар Колев: Конзервативно е да се зборува вистината! – 23ти Септември, промоција на CONSERVATIVE.mk

Петар Колев: Конзервативно е да се зборува вистината!

Дебата: „Разбирајќи го конзерватизмот“

Теми: Национализам, Зелен конзерватизам, Е-спорт, Европски конзервативци и реформисти, Алијанса на конзервативци и реформисти – најбрзо растечко политичко движење, Образование, Политички партии и системи.

23ти септември, промоција на идеолошки и аналитички центар Conservative.mk

Сподели: