Back to all cases

Слободна трговија, отворен пазар и отворена конкуренција! ВИДЕО

Ширење на слободна трговија, отворен пазар и отворена конкуренција е една од примарните заложби на конзерватизмот.

Погледнете го видеото од Даниел Ханан (Daniel Hannan MEP), европратеник од конзервативната група и главен и одговорен уредник на светскиот конзервативен весник, The Conservative Online.

ЗАБЕЛЕШКА:
Conservative.mk во партнерство со Алијансата на Конзервативци и Реформисти на Европа (ACRE), има дозвола за користење, превод и споделување на информациите од списанието The Conservative Online. Прочитајте ги правилата и прописите за користење на информации од The Conservative Online на нивната веб-страна.

Сподели: