Back to all cases

New Direction [НОВ ПРАВЕЦ]- ACRE/ECR think tank & Academy [Тинк-тенк & Академија]

New Direction или Нов правец е водечки тинк тенк и академија за европски реформи. Формиран во 2009та година од Маргарет Тачер, моментално служи како мозок организација на светските и европски конзервативци. [ВИДЕО]

Промоција на: 🔵 конзерватизам, 💵 слободна трговија,  индивидуална слобода.
Заштита на: 📢 слобода на говор, 🛡 идентитет и традиција, 🚻 фамилијарни вредности.
Почит кон суверенитетот на националните држави‼️
📌 Работа во насока на 🌐 транс-атлантско партнерство и политичка алијанса.
Креирање на популистичко движење.
📖 НОВ ПРАВЕЦ / NEW DIRECTION: Официјален тинк-тенк и академија на Алијансата на конзервативци и реформисти на глобално ниво како и ЕКР парламентарната група во ЕУ.
Основан директно од  Маргарет Тачер со седишта во Варшава, Рим, Брисел и Лондон.

Сподели: