Back to all cases

Приказни од булеварот: НЕ За тешка индустрија во Кавадарци

Жителите на Кавадарци се против изградба на цинкара во центарот на градот. Се што може советот на општината е да го послуша гласот на луѓето. Иако има информации дека парата ќе буши кај дел од советниците. Нека размислат, што ќе му сторат на својот град со гласањето во советот!

Стисни лајк за поддршка за фан-страната – НЕ За тешка индустрија во Кавадарци

Објави и коментари
Приказни од булеварот

Сподели: