Back to all cases

Македонија сака спорт!

Дали е неопходно емитување на ветар и магла на националните телевизии во замена за она што сите сакаме да го гледаме?

Едноставно е, парите се тука ама не сакате да ги дадете!
И така, можеби сме едиствената нација во Европа која својата фудбалска репрезетација ја гледаше на странски канал со странски коментатор, а ќе бидеме и единствена по тоа што иако присутни на светското првенство во ракомет, истото ќе мора да се трудиме да го гледаме на интернет или на некои од странските програми доколку не се откупат телевизиските права.

Погледнете го видеото и разберете зошто спортот е битен за една нација! 

Сподели: