Back to all cases

[ВИДЕО] Михаил Новковски: Нас пред се ни е Македонија!

“Со мене во обединета десница доаѓаат 5 општински комитети само од Скопје како и 25 комитети од цела Македонија!”

Интервју за ЛИДЕР МК на екс претседателот на Обединета младина на Македонија (партија Обединети за Македонија). Михаил Новковски е исто така дел и од Конзерватив МК.

Сподели: