Back to all cases

[ВИДЕО] Марија Бојковска: Да бидеш дел од оваа власт е трагедија!

“На политичката сцена во Македонија мора да се даде шанса и простор за нови и млади луѓе. Дел од нас ќе бидеме активни во креирањето на политики во обединета десница.”

Интервју за ЛИДЕР МК на екс член на Извршниот комитет на ВМРО – Народна партија. Марија Бојковска е исто така дел и од Конзерватив МК и била активна во женската организација (ACRE WOMEN) на европските и светски конзервативци.

Сподели: