Back to all cases

Политички разговор: Либерализам & Либертаријанизам

Идеолошкиот и аналитички центар Конзерватив МК продолжува со серијата на политички разговори.

Овој пат, ќе разговараме со Стефан Василевски, Александар Богоевски, нашиот главен и одговорен уредник како и еден претставник од помладата генерација, Бојан Никовски. Тема: Либерализам & Либертаријанство. Следете нѐ на FacebookInstagram & YouTube. #Конзервативци #Conservatives

Сподели: