Back to all cases

Што е ИДУ/IDU? Најголема во Свет центар-десно политичка коалиција

Основана од 🇬🇧 Маргарет Тачер, 🇺🇸 Џорџ Буш стариот, 🇩🇪 Хелмут Кол и администрацијата на Роналд Реган, International Democrat Union е столбот на светската центар-десно политичка ориентација. Погледнете ја пораката на 🇨🇦 Стивен Харпер на крајот од видеото. #IDUForum2019 #Conservatives 🇲🇰 #ECR #ACRE

Сподели: