Back to all cases

IDU FORUM 2019 – Washington DC / Conservative MK, macedonian conservative movement

Од 4-6 Декември, се одржа форум и настан на најголемата центар-десно & десно политичка групација во светот, ИДУ / IDU – www.idu.org

Европските и светски конзервативци [www.ecrparty.eu] заедно со Европската народна партија и останатите десни и центар-десни групации од Европа, Африка, Азија, Јужна и Северна Америка ќе бидат дел од IDU Forum 2019 во Вашингтон. Домаќин партија: Републиканската партија на САД. Партнери: Интернационален републикански институт, Конрад Аденауер, ЕПП, АКРЕ/ЕКР, FACEBOOK, како и многу други. Од 🇲🇰 Македонија ќе има неколку претставници. #ЦентарДесно до #Десно 

Сподели: