Back to all cases

Слободна тема подкаст – Епизода 1: Патриотизам

Епизода 1: Зошто верувам дека про-патриотски сентименти се неопходни на следните избори како одговор на катастрофалните левичарски политики на владата во пад. Автор: Марјан Ќуринов, Конзерватив МК.

Сподели: