Back to all cases

Европски конзервативци и реформисти – трета најголема групација во Европскиот парламент!

ECR Group: European Conservative and Reformist group in the EU parliament – third largest group and fastest growing political movement!

Идеолошкиот и аналитички центар [политичка организација] Conservative.mk, работи во партнерство со Алијансата на конзервативци и реформисти чија парламентарна група во Европскиот парламент се Европските конзервативци и реформисти, но и со сите политички партии и групации кои се членови на истата. Следете нѐ на FacebookInstagram & YouTube. #Конзервативци #Conservatives

 

Сподели: