Back to all cases

Европска конзервативна група во Европскиот парламент

Дознајте повеќе за Европската конзервативна група во Европскиот парламент која е трета по број на пратеници и е дел од најбрзо растечкото политичко движење во Европа, Алијансата на Конзервативци и Реформисти во Европа, каде што како интернационални членки се и Републиканската партија на САД, Ликуд партијата од Израел, Конзервативците од Канада, Либералната партија на Австралија и многу други.


Кампања за намалување на патните трошоци на пратениците од Европскиот Парламент.

Отворен пазар, отворена трговија, пораст на малите бизниси.

Развој во дигиталната и енергетската дејност.

Сподели: