Back to all cases

Donald Trump: I am NATIONALIST! – дел од интервјуто за телевизијата FOX NEWS

Јас сум националист (I am nationalist).

Изјавата на Доналд Трамп во која тој вели дека е националист, предизвика бура на реакции од левичарите. Погледнете го неговиот одговор на тие напади. Извадок од интервјуто на американскиот претседател Доналд Трамп за FOX NEWS.

Сподели: