Back to all cases

[ВИДЕО] Дебата: „Разбирајќи го конзерватизмот“ – 23ти Септември, промоција на CONSERVATIVE.mk

Теми: Национализам, Зелен конзерватизам, Е-спорт, Европски конзервативци и реформисти, Алијанса на конзервативци и реформисти – најбрзо растечко политичко движење, Образование, Политички партии и системи.

23ти септември, промоција на идеолошки и аналитички центар Conservative.mk

Сподели: