Back to all cases

Конзерватив МК и претседател на комитет на Републиканската партија на САД

Конзерватив МК & претседател на комитет [Washington state] на Републиканската партија на САД.

Теми на разговор:
👩‍⚕️ Абортус & 🛡 Втор амандман: gun rights & self-defense.
Политичкиот разговор се случи за време на нашето учество на најголемиот конзервативен настан во светот, CPAC 2019.

Сподели: