Back to all cases

Конзерватив МК и „CFACT“ – политички разговор

Разговор помеѓу Конзерватив МК и „CFACT“ – непрофитабилна организација која промовира отворен пазар и конзервативни решенија за зачувување на природата и околината.

Слушнете го разговорот и кажете го своето мислење. Политичкиот разговор се случи за време на нашето учество на најголемиот конзервативен настан во светот, CPAC 2019.

Сподели: