Back to all cases

Мотивациски конзервативен говор на американскиот претседател Доналд Трамп

За силна држава потребен е силен народ. За силен народ потребно е добро образование. Такво образование води до отворена конкуренција, а отворената конкуренција е примарен идеал на секоја десничарска идеологија. Погледнете ги најдобрите инсерти од говорот на американскиот претседател Доналд Трамп во врска со конзервативниот дух на Америка.

Сподели: