Back to all cases

Извадок од интервју за СИ-ЕН-ЕН [CNN] на унгарскиот министер за надворешни работи. Тема: мигранти и мултикултурализам.

Извадок од интервју за СИ-ЕН-ЕН [CNN] на унгарскиот министер за надворешни работи. Тема: мигранти и мултикултурализам. Целото интервју можете да го погледнете на веб-страната на СИ-ЕН-ЕН [CNN].

Сподели: