Back to all cases

Приказни од булеварот: Што е следно?

Одиме напред, чекор по чекор….

1. Неверојатни 9.000 евра од буџетот за наука.
2. Луѓето отидоа на месечината и Марс, а Македонија од 2019та година нема да има веќе луѓе што ќе земаат плата а не одат на работа.
3. Скопје најзелен град, Груевски киднапиран, Мијалков сам се уапсил и се опнал во притвор.
4. Хазби Лика почнал да оди на работа.

Сподели: