Menu

Tag: Македонија

Posted by admin

Каков народ сакаме да бидеме?

27/11/2019 In Конзерватизам, Македонија, Национализам Leave a comment

Лут сум, а причина за тоа по кој знае кој пат се моите мили сограѓани oд оваа наша мила Македонија. Овој пат сум толку бесен што наместо  статус на социјалните

Сподели:
Read more

Posted by admin

Тато, а кој е оној човек со брада?

16/08/2018 In Национализам, Христо Узунов Leave a comment

ТАТО, А КОЈ Е ОНОЈ ЧОВЕК СО БРАДА? Доцно пладне во Скопје, го држев мојот син за рака и се шетавме по празните улици. Под сенките од паметниците на бројните

Сподели:
Read more