Back to all cases

Екстремната левица е најбрзо растечка религија!

Екстремни протести, фашизам, насилство, феминизам, политичка коректност и така натаму. Погледнете го видеото и дознајте зошто екстремната левица е најбрзо растечка „религија“ во светот.

Сподели: